Hyppää sisältöön

Oman kaltainen blogi

Olen huomannut, että blogistani on tullut paikka, minne kerään itselleni muistipanoja; kirjoittelen aiheista, joista pidän; ja joka tuottaa minulle muutaman rennon hetken silloin tällöin, kun naputtelen mieleeni juolahtavia teksejä.

Päätin kirjoittaa tämän luettuani muiden blogeja ja ajatuksia. Itse pyörin mielelläni asiapuolella, vaikka alunperin ajattelin tämän olevan paikka, minne rustaan kaikenlaisia turhautumia, joita hitaasti käyvän sijoittamisen ympärille kertyy.

Ei tämä on enemmänkin pieni muotoisia tutkimusmatkoja täynnä. Ajattelin taas kohta jatkaa struktoroitujen tuotteiden parissa. Ehkä kirjoitan jotain ETC- papereista, tai sertifikaateista. Tai sitten kerään ylös indeksilainan heikkouksia, vaikka taisin kerran jo tehdä sen. Strukturoidut tuoteet eivät kiehdo minua, mutta minusta on mukava tuntea perinpohjin myös sellaiset asiat, joista en juuri ole kiinnostunut. Toisaalta aion ehkä keväällä aloittaa sijoittamaan jvk papereihin eli bondeihin USAssa, kun korot ovat ehkä nousseet siellä tarpeeksi - tai no nousevatko ne tarpeeksi ja mikä on tarpeeksi? Kyllä nyt jo löytyy 8% bond papereita. Mutta kiinnostukseni strukturoituihin tulee nimenomaan kiinnostuksesta jvk-papereihin.

Olen hieman seuraillut sivulla vierailujen määrää. Se ei ole kovin korkea, vaikka käytänkin seuraamiseen niinkin surkeaa laitetta kuin Google Analytics. Osaisin tehdä itse paljon paremman seuraajan, mutta olen laiska ja raporttien kyhääminen itse on työpäivän jälkeen tylsää. Jätän koodaamishommat mielummin työpäivään, kun raahaan niitä myös tälle sivustolle. Vaikka google analytics havaitseekin nykyään varmasti vain cromella sivulle tulevat, niin siitä saa osviittaa. Blogini on todella epäsuosittu :)

Olen ihan tyytyväinen tilanteeseen, sillä blogini tarkoitus ei olekaan - kuten olen ennenkin maininnut - kerätä rahaa mainoksilla tai hakea mainetta ja kunniaa.

Kirjoitin joskus tästä asiasta postauksessa, jossa huokailin kaikkia niitä ohjeita, joissa kerrotaan, millainen sen oikean blogin pitää olla - ja oikean blogin pitää tuoda tuloja kirjoittajalleen.

Miksi ihmeessä pitäisi aina tulla tuloja kaikesta? Eikö jotain voisi vain tehdä, koska se on hauskaa! Oma blogini tulee minulle kalliiksi, ja kuten sanoin blogini on epäsuosittu. Se siis on täydellinen blogin juuri minulle.

Kommentit

Comments powered by Disqus